Mi nismo andjeli 3 ceo film download. Mi nismo anđeli 2

Mi nismo andjeli 3 ceo film download Rating: 6,7/10 1417 reviews

Mi nismo anđeli 2

mi nismo andjeli 3 ceo film download

Opis: Mi nismo Andeli 3 je samo po imenu nastavak prethodnih filmova koji nose ovaj naziv. U filmu se u manjoj ulozi pojavljuje folk pevacica Seka Aleksic a bas kao i prethodna dva dela i ovaj film predstavlja tinejdzersku komediju. The plot revolves around Angel played by Uroš Đurić and Devil Srđan Todorović fighting for the soul of Belgrade playboy Nikola Nikola Kojo who is unaware that he impregnated a high school student named Marina Milena Pavlović during a drunken one-night stand. Sofija se sve do skoro družila sa tatom Nikolom, kako je napunila 15 godina počinje da se interesuje za momke. Kako ce se siromašni mladic snaci u telu bogatog sredovecnog narodnjaka i obrnuto? Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. Nikola ovo potpuno prirodno ponašanje svoje ćerke veoma teško podnosi.

Next

Mi nismo andjeli 3

mi nismo andjeli 3 ceo film download

Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali. . Pod dejstvom alkohola i opijata, i u želji da se dokaže da je još uvek pravi roker, pocinje da se nadsvirava sa mladim gitaristom na sred jednog underground kluba. Mlada Sofija, od ruznog paceta, postaje prava lepotica i vrlo brzo pocinje da privlaci paznju brojnih tinejdzera, a i sama po prvi put oseca privlacnost ka suprotnom polu. Most of the best Serbian actors of the decade were involved in making it, and some become popular thanks to this film. Kako bi se kontrolisao ide na seanse kod svog prijatelja psihijatra.

Next

Domaći Filmovi: Mi Nismo Andjeli 3

mi nismo andjeli 3 ceo film download

Watch online We Are Not Angels with English Spanish Czech Slovenian subtitles. Režija: Srđan Dragojević Godina: 2005. Međutim, pošto ne može da se pomiri sa tim da je njegova ćerka odrasla i zna kakav je on bio prema devojkama, počinje da preuzima radikalnije mere, Sofiju uhodi, proverava, prisluškuje. Medjutim, kako je u novom vremenu rok manje profitabilan, Dorijan se okrece turbo folku a Marko ga se tada odrice. I am not sure how much not knowing the language Serbian would affect the joy of watching the movie, but I'm sure that it's worth a try. Uloge: , Mirka Vasiljević, , , Uroš Đurić, Vesna Trivalić, Milena Pavlović.

Next

Мы не ангелы (1992)

mi nismo andjeli 3 ceo film download

Naime, prica Andela 3 govori o ukrštanju dva dijametralno suprotna života, mladog rokera i sredovecne narodnjacke zvezde. Medjutim kako su Andjeo i Djavo u konstantnom rivalstvu, ni ova prica nece proci bez njih i novih zapleta koje oni donose. Opis: Radnja filma se nadovezuje na prvi deo. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. This is probably the funniest comedy ever made in Serbia. Svi domaći filmovi su smešteni na hvalitetnim video serverima online kao što su youtube i video google tako da možete gledati filmove bez kočenja i bez čekanja da se film učita.

Next

Mi nismo andjeli 2

mi nismo andjeli 3 ceo film download

Glavne uloge: Nikola Kojo, Mirka Vasiljevic, Uros Djuric Tagovi. Režija: Petar Pašić Godina: 2006. Strujni udar potresa ovu dvojicu zanesenih sviraca, i tada dolazi do zamene identiteta. Glavne uloge: Nikola Pejakovic, Srdjan Todorovic, Uros Djuric Tagovi. Ni sam Dorijan ne zna kad je poceo da svira turbo folk, oseca da to više nije on ali godine su odavno protekle.

Next

Domaći Filmovi: Mi Nismo Andjeli 3

mi nismo andjeli 3 ceo film download

Dorijan je pre par decenija takode bio mladic koji je voleo rock, ali je sklopio pakt sa Ðavolom u zamenu za popularnost. Off course, it is intended to amuse you and nothing more, but it does a great job. Na kraju Nikola će ipak morati da se pomiri sa tim da je njegova ćerka odrasla osoba. Uloge: Nikola Pejaković, Zlatko Rakonjac, , Uroš Đurić, , Vesna Trivalić, Seka Aleksić. Ovim zapocinje Nikolina najgora nocna mora i sve ono od cega je do tada hteo da zastiti svoju cerku, sada mu se vratilo kao bumerang.

Next

Mi nismo andjeli 3

mi nismo andjeli 3 ceo film download

Zadatak ovog bloga je da sakupi embed kodove za gledanje celih domaćih filmova tako da biste ih vi lakse nasli. There are two sequels as well; part two is very funny but not as original as this one, and part three was made with intention of making something different, and I think quite successfully. I've seen it for the 4th time a few days ago, and I feel it will never become boring. Ovo nas dalje uvodi u niz komicnih situacija i scena u kojima ce Nikola na sve moguce nacine pokusati da osujeti svakoga ko pokusa da dodje do njegove cerke. Uživajte gledajući fimove domaće produkcije! Svakog dečka koji bi se približio njegovoj mezimici najradije bi istukao. Nikola i Marina su dobili ćerku Sofiju i ubrzo se razveli.

Next

Domaći Filmovi: Mi Nismo Andjeli 3

mi nismo andjeli 3 ceo film download

We Are Not Angels with English Spanish Czech Slovenian subtitles is a 1992 Serbian comedy movie directed by Srđan Dragojević that became one of the most popular films of the 1990s in the region of the former Yugoslavia. Not a minute passes without a laugh, and citations from this movie are still actual all across Serbia. Prica prati muzicara Dorijana koji je sedamdesetih prodao dusu djavolu, kako bi postao poznati roker i njegovog fana Marka. Uslovi korišćenja i autorska prava Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. .

Next

We Are Not Angels (Mi nismo andjeli) 1992 with English subtitles online

mi nismo andjeli 3 ceo film download

. . . . .

Next

Mi nismo andjeli 2

mi nismo andjeli 3 ceo film download

. . . . . .

Next