Ups noa je otišao sinkronizirano download. svijetcrtica

Ups noa je otišao sinkronizirano download Rating: 9,2/10 536 reviews

Ups Noa je Otišao Sinkronizirano na Hrvatski Ooops! Noah is Gone 2015

ups noa je otišao sinkronizirano download

Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U jednom od svojih potraga po djedovoj kući, Arthur pronalazi njegove upute kako stići do čudesne zemlje Minimoya, sićušnih ljudi visokih tek dva centimetra koji žive u ravnoteži s prirodom. Knjiga, za koju je ilustracije napravio Quentin Blake, prethodno je adaptirana kao animirani film za britansku televiziju 1989. Nakon što zbog Nikine nepromišljenosti vukovi napadnu njegov mirni dom u Dolini sobova, Niko osjeća užasnu krivnju što je ugrozio sigurnost svoje zajednice. Na samom kraju otkrili su da je ponekad potrebno suočiti se s krajem svijeta kako bi se pronašlo mjesto u njemu! Za njih je ovo bio početak avanture u kojoj su stekli nove prijatelje, upadali u nevolje i susretali razne neobične životinje dok su se pokušavali spasiti. Peter Purg, docent za nove medije na visokoj školi za umjetnost sveučilišta u Novoj Gorici Broj polaznika je ograničen stoga požurite i osigurajte svoje mjesto! Za te dvije životinjice to je bio početak avanture u kojoj su stekli nove prijatelje, upadali u nevolje i susretali razne neobične životinje dok su se pokušavali spasiti. Ulaznice po cijeni od 20,00 kn za večernje predstave te 15.


Next

Munjeviti Juric Crtani Film Sinhronizirano Na 22

ups noa je otišao sinkronizirano download

Vaš Facebook račun će se automatski povezati s Cineplexx računom. Najmlađi, osim filmom, svoje oduševljenje nisu krili u društvu zabavnih maskota koje nisu ispuštali iz toplih zagrljaja. . Ovo je priča o životinjama koje nisu dospjele na arku među kojima su i svitodomci, grifoni i samopiri — izgledom neobične i simpatične životinje za koje niko nikad nije čuo jer dosad nisu postojale. U cilju promocije hrvatskog filma, filma iz zemalja regije te europskog nezavisnog filma cijena ulaznica petkom za večernje predstave iznosi 15,00 kn. Otac proda jednu stvar ostatak obitelji brine o većini, kako bi ih kupiti darove iz trgovine, i odmor odjednom izgleda kao najviše najnesretniji doba godine. Iza mistične požude i tame, tajni i ludila nalazi se istina koju skriva Crimson Peak.


Next

Obavijesti iz POUP

ups noa je otišao sinkronizirano download

Dečki se divlje provode, kradu automobile, eksperimentiraju s drogama, isprobavaju i novi swingerski klub. Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. Za više informacija, obratite se na broj telefona 887 — 216 ili putem e-maila. Trajanje:119 minuta Uloge: Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowska Sadržaj:Kada joj srce ukrade zavodljivi stranac, mlada će se žena naći u kući na vrhu planine sazdane od krvavo crvene gline, u kojoj se nalaze tajne koje će ju progoniti do kraja života. Nazovite nas na 052 887 216; 091 977 4767 ili dođite ponedjeljkom i srijedom od 19 do 20 sati u Pučko otvoreno učilište Poreč. Otvaraju vlastiti disko koji ubrzo zauzmu neonacistički skinheadsi.

Next

Najave događanja iz POUP

ups noa je otišao sinkronizirano download

Ovu uzbudljivu avanturu o pravom prijateljstvu možete pogledati u kinima od 8. Nesretan i očajan, odvažno krene tražiti Mrzlu ledinu gdje obitava Djed Mraz kako bi napokon pronašao svoga tatu. Više informacija možete dobiti na broju telefona 887 — 216, u Pučkom otvorenom učilištu Poreč. Jučerašnja pravila više ne vrijede. Želite li isprobati novi program za zdravlje i ljepotu žene, uz ritmove latino glazbe, afrojazza, bodybaleta? Dovoljno je da na našu adresu preko rubrike kontakt pošaljete svoje podatke i dan i vrijeme kad želite pogledati neki film. Za informacije i prijave javite se na broj telefona 887-216. Radno vrijeme blagajni kina je petak od 17:00-21:00 sat, subota i nedjelja od 15.

Next

Ups! Noa je otišao • Film • TvProfil

ups noa je otišao sinkronizirano download

Spretno navigirajući kompleksnim sustavom Instituta, Dora zajedno sa svojim prijateljima otkriva obiteljske i prijateljske čari. Mješoviti pjevački zbor «Joakim Rakovac» počinje s radom te poziva sve ljubitelje zborskog pjevanja im se pridruže tako što će se javiti na audiciju koja se održava ponedjeljkom i četvrtkom u 19. Izložba je realizirana uz financijsku podršku Grada Poreča, Ministarstva kulture republike Hrvatske i Austrijskog kulturnog foruma Zagreb. Pročitajte kako da se zdravo hranite i tako pomognete zdravom razvoju vašeg djeteta. Putem otkriva da vođa vučje družine Mrle želi uništiti Leteće snage Djeda Mraza, ali i samog Djeda Mraza i zauzeti njihovo mjesto. Informacije i prijave na broj telefona 887 — 216 ili na e-mail. Robert Zemeckis, redatelj bezvremenskih hitova kao što su Forrest Gump, Brodolom života, Povratak u budućnost, Polar Express i Let ponovno se koristi najmodernijom filmskom tehnologijom kako bi publici dočarao emotivnu i fantastičnim likovima ispunjenu priču.

Next

Najave događanja iz POUP

ups noa je otišao sinkronizirano download

Noa je otišao… je klasična priča o bezvremenskoj Noinoj arci. Ako se želite povezati putem postojećeg Cineplexx korisničkog računa, molimo prijavite se u polju prijave. Pravo na besplatnu ulaznicu ostvarujete jednom u mjesecu. Nakon neobicne nesreće Deda Mraza, Timmy se mora iskupiti, skloniiti svoje ime s liste zločeste dece, i što je najvažnije, spasiti Božić. Kako bi pronašla svoju mamu glas Ksenija Pajić i tatu glas Draško Zidar , Dora zatraži pomoć od troje najintrigantnijih stanovnika Instituta za svijet podmorja: Boška glas Filip Šovagović , svadljive hobotnice koja često bježi zaposlenicima Instituta, bijelog kita Ljudevita glas Ranko Zidarić koji je uvjeren da su njegove eholokacijske sposobnosti van funkcije i kratkovidnog bijelog kita Nade glas Hana Hegedušić. Saznajte koje se promjene događaju u vašem organizmu te koji vas pregledi očekuju. Njegovo putovanje pretvara se u opasnu pustolovinu kroz divlje i nepoznate predjele, samotne šume i ledene oluje.

Next

Ups! Noa je otišao • Film • TvProfil

ups noa je otišao sinkronizirano download

Nova adaptacija ujedinila je ponovno Spielberga i scenaristicu neponovljivog E. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego, morat će napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture te putovanje u nove, egzotične zemlje gdje će upoznati mnoštvo novih likova. Nespretni svitodomac Dado i njegov sin Fric ušli su u arku uz pomoć grifonki Vande i njezine kćeri Lole. Informacije možete dobiti na broju telefona 887-216 ili putem e. Među poznatim licima koji su doveli svoje klince na premijeru bili su glumci Jelena Miholjević, Goran Grgić, Ana Begić te voditeljice Jasna Nanut, Tea Blažević i Antonija Stupar Jurkin. Svakog vikenda dodjeljujemo pet besplatnih ulaznica.

Next

Pođite u kino s nama. Besplatno!

ups noa je otišao sinkronizirano download

Postanite član porečkog gradskog zbora! Nažalost, korisnik s vašim Facebook Id-em ne postoji u našoj bazi podataka. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Glazbeni vrtić traje jednu školsku godinu. Trajanje:117 minuta Uloge: Merlin Rose, Julius Nitschkoff, Marcel Heuperman, Joel Basman Sadržaj :Periferija Leipziga, ubrzo nakon kolapsa Istočne Njemačke. Uz pomoć ludih leminga na svojoj strani, Norm će se udomaćiti u Velikoj jabuci i pokušati spasiti Artik od najezde turista.

Next

Dobri dinosaur (The Good Dinosaur, 2015)

ups noa je otišao sinkronizirano download

U prepunoj dvorani kina CineStar Novi Zagreb, u nedjelju 4. U pripremni glazbeni razred upisuju se djeca uzrasta od 7 do 9 godina; nastava se održava ponedjeljkom i petkom od 18 do 18. Svakim danom od 10 — 12 i 18 — 21 osim nedjelje i praznika. Ostale uloge tumače Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement i Penelope Wilton. No jednog dana saznaje kako se kuća treba srušiti, što on želi spriječiti pod svaku cijenu.

Next

Obavijesti iz POUP

ups noa je otišao sinkronizirano download

Niko svima mora dokazati da nisu u pravu. Dobna preporuka: »Svi uzrasti« Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. Njegov tata je pripadnik legendarnih Letećih snaga Djeda Mraza. Iako je Božić sve bliže, Deda Mraz gotovo i nema posla! Međutim, prava istina je da on nikada nije sreo svog oca i da, ustvari, nitko ni ne vjeruje u njegove priče o takozvanom slavnom tati. U ulozi djevojčice, Sophie ćemo gledati Ruby Barnhill, a ulogu dobroćudnog diva dobio je Mark Rylance.

Next