Kako je gru postao dobar free download. KAKO JE GRU POSTAO DOBAR?

Kako je gru postao dobar free download Rating: 9,5/10 393 reviews

Kako je Gru postao dobar (2017, HR)

kako je gru postao dobar free download

U filmu Minions koji je prikazan 2015. Meledandri kaže kako im je Gruov brat dao puno mogućnosti za razvoj priče. Iako je Margo ispočetka isfrustrirana svojom novom majkom, to što se Lucy zauzme za nju ih na kraju zbliži. Balthazar Bratt i zvuči poput 80-ih. . Posljednja glumica kojoj je produkcijski tim poželio dobrodošlicu je Nev Scharrel za ulogu Agnes, koju je naslijedila od Elsie Fisher.

Next

AUTI 3 Sinkronizirano na Hrvatski : Cars 3 2017

kako je gru postao dobar free download

Kako je Gru postao dobar gledaj online. Lucy daje sve od sebe u svojim svakodnevnim borbama. Kroz cijeli film, nasilje se vješto skriva kroz simpatične i zabavne scene, te sve djeluje nekako bezazleno, poput dječjih vragolija. Neke smo već čuli u prijašnjim poglavljima franšize, a pet je novih. Paul nam objašnjava kako je Bratt trebao uzrečicu kakvu je imala većina dječjih zvijezda 80-ih godina, uz pomoć koje su se ljudi identificirali s nekom emisijom.

Next

Kako je Gru postao dobar (Despicable Me 3, 2017)

kako je gru postao dobar free download

U filmu Kako je Gru postao dobar upoznajemo Malca Mela, koji započinje i vodi štrajk protiv Grua. Dok je Gru ćelav, ciničan i friško nezaposlen, Drua krasi prekrasna gusta kosa, šarm i nasljednik je očevog velikog bogatstva i farme svinja. Na kraju se odlučio za frizuru u stilu Grace Jones jer je vizualno snažna. Animacijski studio Illumination Entertainment utemeljitelja Chrisa Meledandrija nametnuo se ovog desetljeća kao konkurent, ali i svojevrsni antipod sofisticiranim animacijskim studijima poput Dreamworksa i Pixara. Svi koji sudjeluju na produkciji franšize Despicable Me priznaju utjecaj francuske animacije inspirirane komedijom Bustera Keatona, Charliea Chaplina, Petera Sellersa i Rowana Atkinsona.

Next

Kako je Gru postao dobar [Trailer]

kako je gru postao dobar free download

Edithini nestašluci su suptilniji a Agnes je još više neodoljiva, ako je to uopće moguće. No, riječ je o lakogledljivom filmu koji je svjestan vlastite publike, te koji se nepretencioznošću razlikuje od beznadne preuzetnosti ovosezonskih ljetnih hitova. U toj dekadi je naglo otpušten i sad je opsjednut osvetom Hollywoodu. Gru se neplanirano zaljubio u svoju super-špijunsku partnericu Lucy i na oduševljenje svojih kćeri koje su oduvijek željele mamu, zaprosio je. Sada proživljava krizu identiteta jer dobiva otkaz i otkriva što znači rivalstvo s tek otkrivenim bratom. Gruov najstrašniji i najkomičniji neprijatelj, Bratt je krenuo pokoriti Hollywood i sve koji mu stoje na putu.

Next

Kako je Gru Postao Dobar SINKRONIZIRANO na Hrvatski 2017 Despicable Me 3 2017

kako je gru postao dobar free download

Njegova klavijatara je glazbeni instrument 80-ih, ali je također i tajno oružje. U nastavku Kako je Gru postao dobar Gru otkriva obitelj koju nije nikada poznavao. Malci su uhićeni i stavljeni u zatvor zbog provale. U međuvremenu Jerry i Dave, Malci koji su bili slučajno odsutni tijekom štrajka , ostaju s Gruom i ostatkom obitelji. Kristen Wiig, koja se vraća svojoj ulozi Gruove bolje polovice, zadovoljna je kako se priča bavi i izazovima obiteljskih odnosa. Na početku filma, Grua i njegovu gospođu nova šefica otjera iz agencije za borbu protiv superzlikovaca. Očito, kako ona kaže, ona je birala druga.

Next

Kako je Gru postao dobar

kako je gru postao dobar free download

Meledandri priznaje kako je Gruov novi neprijatelj jedan od njemu najdražih likova koje je kompanija Illumination ikada stvorila. Žvakaća guma doprinosi cool stavu. Dok se Gru bavi obiteljskom problematikom, na horizontu se pojavi novi zlikovac: Balthazar Bratt, bivša televizijska teen zvijezda koji u zločinačke pohode kreće uz pratnju pop-hitova 80-ih. Kao i svi Illuminationovi filmovi, i ovaj je šaren, veseo i brz, ima jednostavan zaplet koji može pratiti i najmanje dijete, a nakon većine novijih holivudskih hitova ugodno je vidjeti jedan koji nema preuzetne pseudo-mitološke pretenzije. Gru je suzdržan i introvertiran, a Dru je emotivan i energičniji. Na primjer, Bratt je na jednom mjestu ćelav kako bi izgledao starije i djelovao slab i ranjiv, dok njegovi brkovi osnažuju njegovu osobnost.

Next

Kako je Gru postao dobar (Despicable Me 3, 2017)

kako je gru postao dobar free download

S užitkom izvještava Grua da je ona druga birala. Cosgrove kaže kako voli i obiteljsku dinamiku u ovom filmu. Dave i Jerry su isprva sretni što imaju priliku jahati freedonijske svinje i pomagati Edith u mučenju batlera Fritza, no kada otkriju da Gru nije u potpunosti završio sa zločinima požele mu se pridružiti. Daurio, scenarist koji je surađivao s Meledandrijem na filmu Dr. Chris Meledandri pristupio je filmu s dva primarna cilja — da uvaži one elemente koje gledatelji vole i da stvori novo, friško iskustvo i likove koji će unijeti dinamiku. Kada se čini da je dotaknuo dno pojavljuje se neki stranac koji ga izvještava o smrti njegovog nepoznatog oca te da ima brata blizanca po imenu Dru koji bi ga volio upoznati.

Next

Kids friendly: Kako je Gru postao dobar

kako je gru postao dobar free download

Glazbena podloga filma Kako je Gru postao dobar je sinergija briljantne glazbe skladatelja Heitora Pereire i jedinstvenih pjesama izvođača s 11 nagrada Grammy Pharrella Williamsa koji su surađivali na svim filmovima franšize Despicable Me. Tvrtka Illumination na svom logu ima mala, žuta bića u obliku dražeja - Minione. Gru je brzo preplavljen osjećajem inferiornosti, ali ubrzo mu Dru otkriva svoju tajnu želju: ići putem svog oca i postati zločinac svjetske klase. Nekadašnja suparništva ponovno oživljavaju, testiraju se savezi i ponovno otvaraju stare rane, dok se svi snalaze u neizbježnim promjenama izazvanim suvremenošæu i vremenom. Nove avanture Grua i njegovih malaca, izazvane su pojavom Gruovog izgubljenog brata blizanca Drua, kojima je u originalnoj verziji glas posudio komičar Steve Carell.

Next