Ledeno doba 4 free download sinkronizirano na hrvatski. Ledeno Doba 4 Sinkronizirano Na Hrvatski Download Torrentrar

Ledeno doba 4 free download sinkronizirano na hrvatski Rating: 9,6/10 782 reviews

Ledeno doba 1

ledeno doba 4 free download sinkronizirano na hrvatski

Sa druge strane, lenjivac Sid otkriva da u ionako šarenolikoj porodici ima i nezgodnu Baku, čija je ulogu preuzela Dušanka Stojanović. Razdvojeni od ostatka krda, plove na ledenoj santi koja ih odnese na epsko putovanje morem. Novim accountovima ili onima s većom količinom negativne karme moderatori moraju ručno odobriti postove i komentare. Manny i ekipa suočeni su s dosad neviđenim izazovima da postanu junaci i izvedu nemoguće, dok susreću egzotična morska stvorenja, istražuju vrli novi svijet i bore se s okrutnim gusarima. Na onom blogu je bilo jako puno crtića kojih tu nema.


Next

Ledeno Doba 4 Sinkronizirano Na Hrvatski Download Torrentrar

ledeno doba 4 free download sinkronizirano na hrvatski

To those replying to questions — be polite. Jako puno ljudi te podržava i mi zapravo očekujemo od tebe sve više crtića i onih starih i novih. Bilo da se ljulja na palubi, vodi gusare u pljačku ili prosto izigrava lošeg momka, Trbosek apsolutno obožava da bude gusar. Et, unaprijed veliko veliko hvala! Ekipi poznatoj iz prethodnih delova ove već kultne franšize, pridružili su se novi glumci. U ulozi Manija pojavljuje se Nikola Đuričko, Srđan Miletić igra Sida, Voja Brajović tradicionalno daje glas Dijegu. Izgleda da cu morati razocarati necakinje.

Next

Gdje mogu skinuti sinronizirane crtice? : croatia

ledeno doba 4 free download sinkronizirano na hrvatski

Hoćeš li staviti sve te crtiće i na ovaj blog? Anonimno zašto uopće upotrebljavate programe za download. If your submission doesn't appear on the frontpage, contact the moderators. Zaljubila se po prvi put u slatkog mamuta Itana, ali tek će uvideti da je pravi momak za nju zapravo njen najbolji prijatelj, jež Luis. Note that the answer to some of your questions might already be in the links below. U ovaj blog i sve ove crtiće na njemu je trebalo uložit puno puno puno vremena i truda.


Next

Ledeno doba 1

ledeno doba 4 free download sinkronizirano na hrvatski

Sabljasti tigar Dijego konačno će se susresti sa ženskom pripadnicom svoje vrste, podjednako opasnom kao što je i on sam. Glas Eli pozajmljuje Isidora Minić, a Goran Jevtić i Lako Nikolić igraju oposume Kreša i Edija. Mozda u medjuvremenu i je izaslo! Pošto Meni nije tu, ona i njena majka moraju da predvode krdo. Kada su se ona i Meni posvađali jer ga ona ne sluša, rekli su jedno drugom stvari zbog kojih su zažalili, neposredno pre nego što su su ih kontinenti razdvojili. Znam kako ćeš ponovo trebat sve te crtiće postavljat na net i ponovo ćeš trebat puno svog vremena izdvojit ali isplati se vjeruj mi.

Next

Ledeno doba 4: Zemlja se trese / Ice Age: Continental Drift (2012, HR)

ledeno doba 4 free download sinkronizirano na hrvatski

Ako vam se post ne pojavljuje na naslovnici, javite se moderatorima. Manijeva i Elina ćerka, Breskvica, sada je već buntovna tinejdžerka, i njena uloga u sinhronizaciji dodeljena je Maši Dakić. Sa oposumima kao ujacima i dva neobična roditelja kao što su Meni i Eli, Breskvica je izrasla u neodoljivu komplikovanu tinejdžerku koja je pomalo na svoju ruku. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego, morat će napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture te putovanje u nove, egzotične zemlje gdje će upoznati mnoštvo novih likova. Lošeg vida i izuzetno tvrdoglava duhovita kombinacija Baka izaziva mnogo nevolja Sidu i momcima, naročito kada zaluta tražeći svog ljubimca po imenu Prekrasni, za kog misli da je bolestan.

Next

Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata (Ice Age 4) by cinema+

ledeno doba 4 free download sinkronizirano na hrvatski

Ali kada Meni i njegova družina ukradu njegov brod, njegova srdžba nema granica i on je odlučan da pronađe Menija i osveti se. Šira je tigrica čiju ulogu igra Katarina Marković. Svugdje pisu da nije izaslo sluzbeno i odma sam odustao od trazenje sluzbene verzije. Posts and comments from new accounts or accounts with a lot of negative karma need to be approved by a moderator. If you don't find the answer, check this year's thread. I onaj prijašnji blog je pun crtića, ali tamo više gotovo nijedan link ne radi.

Next

Gdje mogu skinuti sinronizirane crtice? : croatia

ledeno doba 4 free download sinkronizirano na hrvatski

Samo, možeš li potvrditi da doista imaju Ice Age 1 sinkroniziran na hrvatski? Ledeno doba 4 - Zemlja se trese Ice age 4 - Continental Drift 2012 Sinhronizovano hrvatski Žanr: Dugometražni crtani filmovi Komedija Sinopsis: Jedan od najomiljenijih filmskih trojaca, Manny, Diego i Sid iz ledenog doba, kreću na najveću avanturu nakon što kataklizma odvoji cijeli kontinent. Nakon susreta sa našim herojima, polako počinje da shvata da je u Dijegu možda pronašla svoju srodnu dušu… i to iz više razloga. Scratov ponovni susret s njegovim ljubljenim, ali ukletim, žirom katapultira ga onamo gdje nijedna prapovijesna vjeverica dosad nije kročila. Breskvica želi da dokaže Meniju da više nije beba, ona je ustvari teška 3 tone i da može da donosi dobre odluke. . Sidova namćorasta baba ima veliku ulogu u avanturi u koju je slučajno uletela kada se našla na splavu sa Menijem i družinom na otvorenom moru. Chat Rules You're free to ask questions or discuss anything in English.

Next

Ledeno doba 1

ledeno doba 4 free download sinkronizirano na hrvatski

Brzih šapa i britkog uma, ova prelepa ženka tigra nije želela da prihvata naredbe od alfa mužjaka te je napustila čopor da bi živela na svoj način. Praistorijski orangutan, Kapetan Trbosek je krupna zver koja misli da je gospodar mora. . . . .

Next

Ledeno doba 1

ledeno doba 4 free download sinkronizirano na hrvatski

. . . . .

Next