Brzi i žestoki 7 cijeli film sa prevodom download. Brzi i žestoki (serijal filmova)

Brzi i žestoki 7 cijeli film sa prevodom download Rating: 9,9/10 237 reviews

10 najbesmislenijih i najnebuloznijih scena iz serijala ‘Brzi i žestoki’ · Idesh!

brzi i žestoki 7 cijeli film sa prevodom download

Za sam kraj, ostavili smo malo sniježnih radosti! Gary Gray, filmaš iza kojeg su velike uspješnice i hitovi Straight Outta Compton-glazbena biografija broj 1 u svijetu u povijesti kinematografije, The Italian Job, Get Shorty, Friday. Tej saznaje da Shaw želi napasti bazu u i ekipa se sprema za put, dok u međuvremenu Brian stiže u London. Brian i Dominic idu u Meksiko kako bi uhvatili Bragu. Serijal nas u tom pogledu definitivno nije štedio, a ekipa na nam je iz tog razloga složila 10 najnerealističnijih scena iz dosadašnjih 7 nastavaka! O Filmu: The Fate of the Furious Paklene ulice 8 2017 Objavljeno 27 March, 2021 Sad kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ovaj akcijski triler baziran je na ulogama osmišljenim od strane Garyja Scotta Thompsona Brzi i žestoki. Dom i Brian misle da im je to poslao Han, ali ispostavilo se da je to bila bomba koju je poslao Deckard Shaw.

Next

Brzi i žestoki 8 (The Fate of the Furious, 2017)

brzi i žestoki 7 cijeli film sa prevodom download

Kraj snimanja uzrokovao je neizbježna pitanja o kraju jedne ere i finalu voljene franšize. Tako sa par novih likova, ali i dovoljno intrigantnim osvrtom u prošlost jedne od heroina iz prvenca da ne otkrivam baš sve, nije u redu prema onima koji nisu gledali , kao i promenjenim prioritetima ekipe sada to nije novac, već sloboda uvek i svuda , dobijamo jako pitko filmsko štivo. Diesel je rekao kako će se snimati još jedna trilogija počevši od Brzih i žestokih 7. Sa dolaskom Hobbsa u isti taj zatvor, Shawu se njegova kazna sada čini puno izdržljivija. Vidjevši da je tim u nevolji, Hobbs izlazi iz bolnice te uništava dron.

Next

Brzi i žestoki 7 (Fast and Furious 7 / Furious 7, 2015)

brzi i žestoki 7 cijeli film sa prevodom download

Od obala Kube i ulica New Yorka do ledenih ravnica artičkog Barentskog mora, ekipa brzih i žestokih će pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kući čovjeka koji je stvorio njihovu obitelj. Brzi i žestoki 8 nastavljaju tradiciju neočekivanog i tako u postavi predstavljaju nova slavna imena među kojima su Scott Eastwood Suicide Squad, The Longest Ride , Charlize Theron Mad Max: Fury Road, Atomic Blonde i Helen Mirren The Queen, The Hundred-Foot Journey. Ovo je nešto sasvim drugačije, nešto što nikako nismo očekivali u franšizi. Ali on nije jedini koji im je za petama. Potpuni oprost za sve kako bi se mogli vratiti kućama i ponovno biti uz svoje obitelji. Njegovi nadređeni su agent -ja Bilkins Thom Barry i šef losanđeleske policije Tanner Ted Levine.

Next

Fast Five (2011) Video by BRZI I śESTOKI 5

brzi i žestoki 7 cijeli film sa prevodom download

Vjerujući kako ne mogu pobjeći od Reyesa, Dom tjera Briana da ide, a on uspjeva savladati Reyesa sam. Druga emocionalna stanja Domovog karaktera i lika dolaze do izražaja kada se on prvi put okrene protiv svoje obitelji. Ovaj film je meni bio veliki izazov. Na sami dan misije dvojac u auta stavlja torbe s novcem, dok se s njima voze dvojica Veronovih ljudi. Dominic se ukrcava u autobus koji prevozi zatvorenike. Također, Mia govori Brianu i Dominicu da nosi dijete.

Next

Fast Five (2011) Video by BRZI I śESTOKI 5

brzi i žestoki 7 cijeli film sa prevodom download

Mislim da će s ovime priča o najpoznatijim uličnim trkačima završiti, ali nikad se ne zna. Dvojac ide na prvi zadatak prevoženja droge preko granice između -a i Meksika, a Brian otkriva da će svi vozači biti ubijeni nakon zadatka. Dom se vraća u i na mjestu nesreće nalazi nitrometan. Ako ste vidjeli barem i jedan trailer, biti će vam sasvim jasno koje sve zakone fizike ignoriraju Paul Walker, Vin Diesel i ostatak ekipe kako bi zabavili eksplozija, jurnjava i napetice željne gledatelje, a iako smo svjesni kako većina stvari koje oni izvode nema veze sa stvarnošću, u proteklih smo 15 godina jednostavno prihvatili kako Brzi i žestoki franšiza mora biti takva. Pfff, Johnu McClane je trebalo 10 puta manje vremena i prostora za istu stvar….


Next

Furious Seven (Paklene ulice 7) 2015

brzi i žestoki 7 cijeli film sa prevodom download

U međuvremenu, Dom se bori sa Shawom na parking-krovu garaže, prije nego ih Jakande napadne obojicu. Iako su letjeli autima iz vlakova, aviona, brodova, pa sad i zrakom, uvijek se volim družiti s ovom ekipom i pogledati novi dio priče. Beskonačna zrakoplovna pista Koji film: Brzi i žestoki 6 Koja nebuloza: Kršili su aute, autobuse, kamione, brodove i tenkove, a na kraju šestog dijela red je došao i na teretni zrakoplov! Nakon toga, Brian i Dominic se trkaju i pukom srećom izbjegavaju smrt od voza. Time je postignuta željena autentičnost, utvrđena dinamika, pa se radnja u trajanju od preko dva sata naprosto prati u dahu. Nakon završne špice gledamo scenu iz filma Tokyo Drift u kojoj umire Han, a u ovom dijelu saznajemo da ga je ubio Shawov brat Ian Shaw Jason Statham , koji ostavlja Domu prijeteću poruku i odlazi. Počevši s petim filmom, producenti su uveli u serijal nove likove, bilo za kraće ili duže priče.

Next

Furious Seven (Paklene ulice 7) 2015

brzi i žestoki 7 cijeli film sa prevodom download

Od obala Kube i ulica New York Cityja pa sve do ledenih ravnica arktičkog Barentsovog mora, naša elitna postrojba će ispresijecati planetu kako bi spriječila anarhista u pokušaju da napravi kaos u svijetu i kako bi spasila čovjeka zahvaljujući kojem su postali obitelj. Zanimljiva ekipa - Statham, Russell, Johnson, Ludacris, skoro all stars! Što se dogodi kad on zastrani? Nakon što odu spavati, Vince odlazi i vadi čip iz auta što vidi Dom i shvati da Vince radi s Reyesom. Roman je sumnjičav i ne vjeruje Monici, obzirom da je ona Veronu i djevojka. Ipak, pojavljuje se Seanov otac koji uperi pištolj u Takashija i on odlazi. Hobbs daje timu 24 sata prednosti prije nego krene u novi lov na njih, ali da sef ostane s njim. Twinkie daje Seanu novac koji bi trebao da nadoknadi ono što je Han ukrao od Kamate i Sean odlazi u središte jakuza i predlaže Kamati da on i Takashi održe utrku te da poraženi napušta Tokio. Brzi i žestoki su fenomen koji traje i dobro je da je tako, jer pruža fantastičnu zabavu, nevjerojatnu akciju, s uistinu originalnim dosjetkama i zamislima, te likove koje, jednostavno, morate voljeti.

Next

Furious Seven (Paklene ulice 7) 2015

brzi i žestoki 7 cijeli film sa prevodom download

I što je najbolje - svaki put to stvarno ispadne sve bolje i bolje. Ekipa je odvedena u Shawovo sklonište u , ali ih je Shaw već otkrio i uspjeva pobjeći dok njegova ekipa napada sjedište. Ipak, Letty vadi pištolj i puca u Doma. Ideja je bila da utrka Cuban Mile bude početak akcije. Shaw, tajni operativac koji je neumorno ganjao Doma i ekipu kratio je vrijeme u posebnom tajnom dijelu zatvora gdje su smješteni samo najgori od najgorih. Roman nevoljko pristaje na zadatak, uz zahtjev da se i njemu izbriše dosije.

Next

Brzi i Žestoki

brzi i žestoki 7 cijeli film sa prevodom download

Ekipa od petoro ljudi, koja je radila i na prethodnim delovima koje predvodi Leigh Folsom Boyd , suptilno je sve to namontirala u kompaktnu celinu, dajući filmu potrebnu aromu uverljivosti kako samo zvuče motori iz fantastično dizajniranih automobila. Svi su u tuđini i čeznu da možda nekada opet kroče na rodnu grudu. Dominic pobjeđuje ispred Briana nakon što udara u njegov auto. Dolaze u Los Angeles, a Dom saznaje da je Brian posljednja osoba koju je Letty kontaktirala, te shvata da je Letty radila kao tajni agent za njega. U tom trenutku Jesse stiže i izvinjava se za svoje postupke zbog kojih je njihova ekipa postala meta Johnny Tranove Rick Yune ekipe. Mislio sam nakon 'šestice' da ne mogu bolje - ali mogu i te kako. Dominic stiže Tranovog partnera koji pada s motocikla i ozbiljno se povrijeđuje, a Brian puca i ubija Trana.


Next

Furious Seven (Paklene ulice 7) 2015

brzi i žestoki 7 cijeli film sa prevodom download

Ništa, idemo dalje i čekamo 'osmicu'! Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Gospodin Nitko je ranjen i evakuiran je uz pomoć helikoptera. Ja ga sa nestrpljenjem iščekujem. Elitni ulični trkač i bivši zatvorenik Dominic Toretto Vin Diesel i njegova ekipa Jesse Chad Lindberg , Leon Johnny Strong , Vince Matt Schulze i Dominicova djevojka Letty Ortiz Michelle Rodriguez su pod sumnjom da kradu tehničke uređaje. Dom nakon nesreće posjećuje Hobbsa u bolnici, gdje saznaje da Deckard ima namjeru da osveti brata. Čekajući Doma, Mia i Brian se pridružuju Vinceu koji za njih ima poslovni prijedlog.

Next