Auti 2 sinkronizirano na hrvatski youtube. Auti 2 / Cars 2 (2011, HR)

Auti 2 sinkronizirano na hrvatski youtube Rating: 6,4/10 1443 reviews

Auti 2 / Cars 2 (2011, HR)

auti 2 sinkronizirano na hrvatski youtube

Međutim, nakon što otkrije da postoji još jedan makao papagaj i da je on zapravo ona, napušta udobnost svog kaveza u Minnesoti i zaputi se u Rio. Anonimno Super je crtač, i ja ga jedva čekam gledat u svom dvd playeru, i preuzat ga. To those replying to questions — be polite. Zaskočen novom generacijom trkaćih automobila brzih kao plamen, legendarni Lightning McQueen iznenada je izbačen iz sporta koji voli. Hvala ti Gogi, zbog tebe ima nade, zbog tebe zivim,zbog tebe ja se molim. Iako malo neshvatljiv crtić klincima od 3-5 godina, izuzetno je zabavan: jurnjave, pucačine, akcije i adrenalina ne nedostaje. Spajajući prekrasne likove, toplu priču, nevjerojatnu animaciju, latinsku glazbu i originalne pjesme i plesove — nesumnjivo je da će animirani film Rio postati jedan od najvećih animiranih hitova godine! Kon-boot V2 2Free auti 2 crtani film ledeno doba 4 sinhronizovano srpski 3Carefree.

Next

Sinkronizirani Crtići

auti 2 sinkronizirano na hrvatski youtube

No danas konačna sudbina izgubljenog kraljevstva leži u rukama jedne djevojke - Bloom, vile Zmajskog plamena. Njima će se pridružiti i mehaničarska ekipa iz rodnog grada Radijator Springsa kada se budu uputili preko okeana da bi se takmičili za prvi svetski Gran Pri u kome će se odlučiti koji je automobil najbrži na svetu. Radnjom smješten u prekrasnom gradu Rio de Janeiru, u ovoj avanturističkoj komediji glavni lik je Blu — rijetki makao papagaj koji vjeruje da je ostao posljednji na svijetu od svoje vrste. Ali put do šampionata biće prepun prepreka, zaobilaznica i urnebesno smešnih iznenađenja kad se Mejter upetlja u sopstvenu intrigantnu avanturu: internacionalnu špijunažu. Frozen sinkronizirano na hrvatski free download torrent full edition Frozen. Auti 2 Sinkronizirano Na Hrvatski Cars 2011.

Next

Gdje mogu skinuti sinronizirane crtice? : croatia

auti 2 sinkronizirano na hrvatski youtube

If you don't find the answer, check this year's thread. Ipak, znam da ćeš obrisati ovaj komentar jer tebi je bitna reputacija. Naravno, ne pokaže se sve tako jednostavnim — Jewel je pomalo teška i inzistirajuće nezavisna papagajka kojoj nikako nije jasno što Blu želi od nje. I to nije usamljen slučaj, jer većinom moram kasnije skinuti negdje englesku verziju, pa onda ubacivati sinkro audio u taj snimak da bude koliko toliko gledljivo. If your submission doesn't appear on the frontpage, contact the moderators. Auti 2 Crtani Filmovi Gledaj Online Crtanko. Crtani filmovi na srpskom i hrvatskom za besplatan download i gledanje.

Next

Auti 2 (Cars 2)

auti 2 sinkronizirano na hrvatski youtube

Auti 2 - Sinkronizirano na Hrvatski. Iskreno se nadam da će snimiti i treći dio. U pratnji svojih prijateljica iz Winx kluba, Bloom, najmoćnija vila Zmajskog plemena, će se morati suočiti s najtežim izazovom do sada: probiti se do dubina mračne dimenzije i sukobiti se s apsolutnim zlom kako bi pronašla svoje roditelje i napokon razotkrila zagonetku svojeg porijekla. Glavni likovi su razrađeni u prvom dijelu crtića, novi likovi u drugom dijelu su vrlo dobro razrađeni - sasvim dovoljno, jer su oni ionako sporedni vjerovatno ih neće biti u trećem dijelu. Kako bi je pronašao, dječak mora najprije otkriti priču o Loraxu, prgavom, ali vrlo šarmantnom stvorenju koje se bori kako bi zaštitio svoj svijet. Novim accountovima ili onima s većom količinom negativne karme moderatori moraju ručno odobriti postove i komentare. .

Next

Auti 2 (Cars 2)

auti 2 sinkronizirano na hrvatski youtube

Tomica i Prijatelji Crti Sinkronizirano na Hrvatski. Oznake: Auti 2, besplatno, cro, croatian, download, free, hr, hrvatsko,. Ova animirana avantura prati putovanje jednog dječaka koji traga za jedinom stvari koja će mu omogućiti da osvojiti naklonost djevojke svojih snova. Chat Rules You're free to ask questions or discuss anything in English. Pregleda: auti 2 crtani film, auti 2 sinkroniziran free download, auti 2. Tko je bolji Munjeviti Jurić ili Frančesko Spaligumi? Anonimno Hvala u svakom slučaju, ali definitivno moraš poraditi na kvalitetu ripova jer su očajni. Ne znam da li ti ripaš ili ne, ali recimo ovaj Auti dvdrip je katastrofa.


Next

Gdje mogu skinuti sinronizirane crtice? : croatia

auti 2 sinkronizirano na hrvatski youtube

Srce šampiona testirat će se na najvećoj stazi Piston kupa gdje će se dokazati da broj 95 još nije gotov! Vrlo dobar crtić, sa odličnom sinkronizacijom u potpunosti prilagođenoj za naše govorno područje. Svakim danom će se broj crtića,filmova,serija povećavati! Sam u Kui 1,2,3,4,5 Gledanje Online Uivo Besplatno Video. Anonimno sorry gogi sto te gnjavim skinio sam sva tri crtica i nece mi pokrenit crtic ni na jednom dvd playeru isprobo sam na 5 dvd playerima i nece neznam zasto na kompu super nema greske snimim na dvd i nece ga dvd pokrnit kao nepostoji film stavim tako i na usb isto sranje nepostoji crtic bio bih ti zahvalan ako bi mi nekako mogo pomoc! Inače crtić sam pogledao nekoliko puta uglavnom uz sina koji jednostavno obožava oba dijela. Oznake filma:auti 2 crti, Cars 2, film Cars 2 online, gledaj cars 2 besplatno, gledaj. Gledaj film Cars 2 2011 Sinkronizirano s prijevodom, prevodom, online! Da bi se vratio u igru, trebat će pomoć Cruz Ramirez, revne mlade tehničarke s vlastitim planom za pobjedu, nadahnuće od starog Fabulous Hudson Horneta i nekoliko neočekivanih preokreta. Posts and comments from new accounts or accounts with a lot of negative karma need to be approved by a moderator. Tijekom njihove zajedničke avanture oboje će naučiti ponešto o prijateljstvu, ljubavi, hrabrosti i otvorenosti prema novim stvarima.

Next

Sve Hr: Auti 2

auti 2 sinkronizirano na hrvatski youtube

Views: 7193 Downloads: 0 Comments: 1 Rating: 3. Međutim, Šlep uskoro upadne u slučaj zamjene identiteta i, nakon što spasi britanskog tajnog agenta, potpuno neočekivano se nađe u svijetu međunarodne špijunaže. Mislim, unatoč svim tim filmovima i crtićima, i dalje ne razumijem kako se ljudima da čekati do 28. Munjeviti i njegova kompletna ekipa skupa s novim šefom Šlepom zapute se na put oko svijeta kako bi sudjelovali u utrkama pravih šampiona koje se održavaju u pet različitih zemalja: Japanu, Njemačkoj, Italiji, Francuskoj i Velikoj Britaniji. Film Duration Pinokio sinkronizirano na hrvatski download torrent download. Ako vam se post ne pojavljuje na naslovnici, javite se moderatorima.

Next

CRTIĆI HR

auti 2 sinkronizirano na hrvatski youtube

Film info Trajanje filma : 00:00:00 Distributer : Continental Film Datum izlaska : 23. Pixar Animation Studios i Walt Disney Studios zagrijali su motore u filmu Auti 2 u kojem trkai auto Munjeviti Juri i njegov najbolji prijatelj, kamion za vuu lep,. Note that the answer to some of your questions might already be in the links below. . . . .

Next

CRTIĆI HR

auti 2 sinkronizirano na hrvatski youtube

. . . . . .

Next

Auti 3 (Cars 3, 2017)

auti 2 sinkronizirano na hrvatski youtube

. . . . .

Next