Juzni vetar online film za gledanje. Južni Vetar (HD), film za gledanje, besplatno online ...

Juzni vetar online film za gledanje Rating: 9,6/10 911 reviews

Južni Vetar (HD), film za gledanje, besplatno online ...

juzni vetar online film za gledanje

Otac je, s druge strane, toliko razočaran putem kojim mu ide sin da to ispoljava kao mržnju. Prica o Petru Marasu, beogradskom zlocincu u kasnim dvadesetim godinama, ciji jedan neoprezan potez uzrokuje lavinu dogadaja koji ce uveliko utjecati na živote onih oko sebe. I tu kreće haos, pun akcije, ludački brze vožnje, napetih momenata i neizvesnosti, a sve to je fino ispresecano duhovitim opaskama glavnih likova i scenama koje unose idealnu dozu smeha u inače dosta tragičnu situaciju. Osim njega u filmu igraju i Dragan Bjelogrlić, Miodrag Radonjić, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković, Nebojša Glogovac, Srđan Žika Todorović… Realizovala ga je producentska kuća Režim, Eye to Eye i Art Vista. . Telenor mreža ne podržava pozive prema brojevima s posebnim tarifama.

Next

Juzni vetar (2018) online sa prevodom

juzni vetar online film za gledanje

Uživo Televizija je pretraživač multimedijalnih sadržaja na internetu. Jedna od najvećih prednosti ovog filma je upravo u tome što likovi deluju tako realno, uopšte nisu iskarikirani i prenaduvani, već su stvarno momci sa beogradskog asfalta koje znamo. Mogli bismo da kažemo da je ovo film koji pokazuje borbu dobra i zla na način koji nije stereotipan, već oslikava kako se ta borba vodi unutar svakog od nas. Film Južni vetar krije surovu priču, ali duhovito i uzbudljivo ispričanu. Kako se približava sutrašnja premijera, interesovanje polako prerasta u potpunu euforiju za kartom više! Radno vreme telefonskih rezervacija: od ponedeljka do petka od 13h do 22h, subotom i nedeljom od 10h do 22h. Naslov: Juzni vetar Žanr: Crime Godina: 2018 Ocena: 8.

Next

Južni vetar (Južni vetar)

juzni vetar online film za gledanje

Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Karte za svečanu premijeru u Sava centru su prodate za samo nekoliko dana, zbog čega je bilo neophodno omogućiti i dodatne premijerne projekcije. Glavnu ulogu, vozača, ima Miloš Biković, njegovog najboljeg ortaka glumi Miodrag Radonjić, a u filmu će se pojaviti i poznati glumci starije generacije, od Dragana Bjelogrlića, preko Srđana Todorovića i Aleksandra Berčeka do pokojnog Nebojše Glogovca. Videćete dobrog momka koji je pošao lošim putem i devojku koja pati jer je dečko zapostavlja. Za onaj deo gledalaca koji su u porodici imali nekog problematičnog ove scene mogu da budu i više nego poznate. Streams hosted from sites like veetle, Mips, Veemi are embedded here. Ali hajde za početak da kažemo da je novi rediteljski poduhvat Miloša Avramovića jedan uzbudljiv krimi triler koji će vas držati prikovane za sedište bioskopa dva puna sata i koji je srpskom filmu zaista bio potreban.

Next

github.global.ssl.fastly.net Juzni vetar 2018 sa prevodom / Filmovi sa prevodom

juzni vetar online film za gledanje

Svaki put kada gledate film koji se dugo najavljuje postoji onaj pomešan osećaj uzbuđenja i straha, jer šta ako se ispostavi da je hajp bio neosnovan? Ili bismo mogli da vam kažemo da je ovo suštinski film o porodici, jer na neki način on to i jeste. Južni Vetar, filmska priča o beogradskom podzemlju. Videćete baju iz kraja koji je mnogo brz i opasan, bučan i uvek spreman za kavgu, a videćete i onog malog ljigavog lika kog svi izbegavaju u ovom slučaju cinkaroš Jani, kog glumi Srđan Todorović. This site is not responsible for the legality of the content. Sajt Njuz Filmovi ima sistem pretrage linkova sa drugih sajtova, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našem serveru! Ovo je krimi triler i, u skladu sa time, ima dosta scena koje biste očekivali u takvom filmu - tu je pucnjava, tu su ubistva, krv, batine, brza vožnja, droga.


Next

Južni vetar (Južni vetar)

juzni vetar online film za gledanje

Any videos shown on 3rd party websites have passed their own stringent internal vetting procedures and as such are assumed as fully authorized for publication by the content owners. Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu. Radnja filma je smeštena u današnji Beograd, gde glavni lik Petar Maraš Miloš Biković , mladi pripadnik automobilske mafije koju predvodi opasni Car Dragan Bjelogrlić , jednog dana ukrade kola koja ni slučajno nije smeo da ukrade, jer pripadaju ozloglašenom Golubu Nebojša Glogovac vođi mafije koji radi za šefa policije. Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu. For any website related question, contact. Međutim, uporedo sa glavnom radnjom, film pruža i jako realan uvid u stanje jedne srpke porodice u ovakoj situaciji, što se posebno dobro vidi u odnosu Maraša i njegovog oca, kog glumi Bogdan Diklić, kao i majke Jasna Đuričić. Glavna uloga poverena je Milošu Bikoviću.

Next

Južni Vetar (2018) ceo film

juzni vetar online film za gledanje

Južni vetar South Wind - U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Mama kuva sarmu za svog sina, iako zna da je član mafije, pakuje mu hranu i ljubi ga. U likovima ćete prepoznati ljude koje verovatno znate ili ih viđate na ulici. Ali je sve to snimljeno na nivou koji zaista deluje svetski.

Next

Južni Vetar (2018) ceo film

juzni vetar online film za gledanje

. . . . .


Next

Južni Vetar (2018) ceo film

juzni vetar online film za gledanje

. . . . . .

Next

Uzivo Televizija

juzni vetar online film za gledanje

. . . . . .


Next